HAPPEN & TRAPPEN

Happen & Trappen

Dit arrangement is de ultieme manier om de schitterende omgeving van de Veluwezoom te verkennen. Voordat u aan uw fietstocht begint wordt u ontvangen met koffie/thee en appeltaart. Voor onderweg krijgt u een goed gevulde picknickmand van het boerenland mee. U kunt zelf een keuze maken uit verschillende fietsroutes.

Zo hebben wij een prachtige tocht voor u uitgestippeld die u langs de Veluwezoom voert. De weidse polders het Drontermeer, het schilderachtige vissersstadje Elburg en het Veluwemeer zult u aandoen. Tijdens deze tocht krijgt u een indruk hoe de strijd tegen het wassende water in de loop der eeuwen hier moet zijn geweest.

Verder hebben we een schitterende route’s die u langs verschillende landgoederen voert.
Onderweg zult u naast de statige landhuizen ook prachtige boerderijen passeren, waarvan vele honderden jaren oud zijn. U zult de stilte en schoonheid ervaren die de Veluwe zo eigen is, met prachtige afwisselende landschappen. Daarnaast hebben wij nog een prachtige tocht, genaamd “Beleef de IJsseldelta” Deze tocht voert u zoals de naam al zegt door het prachtige natuurgebied langs de IJssel.

De routes zijn er in verschillende afstanden, vanaf 20 km. t/m 45 km.

Prijs 19,95 euro p.p. – reserveren is noodzakelijk

Coronavirus

Na de extra maatregelen van de overheid moeten ook wij de deuren sluiten.
Dat betekent dat alle reserveringen voor de eerste 3 weken zullen vervallen, dus ook de vriendinnendag op zaterdag 21 maart.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en hopen na 6 april weer open te kunnen.
Uiteraard houden wij u hiervan op de hoogte.
Blijf gezond, zorg goed voor elkaar en hopelijk tot gauw!