HAPPEN & TRAPPEN

Happen & Trappen

Dit arrangement is de ultieme manier om de schitterende omgeving van de Veluwezoom te verkennen. Voordat u aan uw fietstocht begint wordt u ontvangen met koffie/thee en appeltaart. Voor onderweg krijgt u een goed gevulde picknickmand van het boerenland mee. U kunt zelf een keuze maken uit verschillende fietsroutes.

Zo hebben wij een prachtige tocht voor u uitgestippeld die u langs de Veluwezoom voert. De weidse polders het Drontermeer, het schilderachtige vissersstadje Elburg en het Veluwemeer zult u aandoen. Tijdens deze tocht krijgt u een indruk hoe de strijd tegen het wassende water in de loop der eeuwen hier moet zijn geweest.

Verder hebben we een schitterende route’s die u langs verschillende landgoederen voert.
Onderweg zult u naast de statige landhuizen ook prachtige boerderijen passeren, waarvan vele honderden jaren oud zijn. U zult de stilte en schoonheid ervaren die de Veluwe zo eigen is, met prachtige afwisselende landschappen. Daarnaast hebben wij nog een prachtige tocht, genaamd “Beleef de IJsseldelta” Deze tocht voert u zoals de naam al zegt door het prachtige natuurgebied langs de IJssel.

De routes zijn er in verschillende afstanden, vanaf 20 km. t/m 45 km.

Prijs 19,95 euro p.p. – reserveren is noodzakelijk
Dit arrangement is exclusief fietsen.

open

Let op! Theeschenkerij Boerengoed is tijdelijk gesloten. Dit geldt ook voor de take-aways.