Arrangementen

Onze arrangementen

Sinterklaas take-away Hightea

Hij komt… Hij komt… 🎵🎵

Binnenkort komt Sinterklaas weer in het land! Normaal gesproken breekt er dan een onwijs gezellige tijd aan. De intocht, de gespannen snoetjes van de kindjes, schoentjes zetten, Sinterklaasjournaal, winkels en winkelstraten super gezellig en natuurlijk pakjesavond. Maar helaas dit jaar is alles anders en zullen we het vooral zelf gezellig moeten maken. Daarom bieden wij een heerlijke Sinterklaas take-away Hightea aan, voor het ultieme Sinterklaasgevoel!

Prijs: €17,50 p.p.
Vanaf 14 november af te halen.

Boer’n high-tea

Pure verwennerij is onze uitgebreide Boer’n high-tea. De Engelse high-tea op zijn plattelands. Lekker bijkletsen in een gemoedelijke en nostalgische sfeer. Uiteraard kunt u onbeperkt genieten van ons overheerlijke ruime thee assortiment.
Dit alles geserveerd in de zomer met een adembenemend uitzicht en in de winter gezellig bij de openhaard.

Heeft u een glutenallergie? Meld het ons, dan zorgen wij voor een heerlijke glutenvrije high-tea.
Gelieve minimaal twee dagen van te voren reserveren zodat
wij hier tijdig rekening mee kunnen houden.

Vanaf 2 t/m 4 personen
Prijs 21,95 euro p.p. – reserveren is noodzakelijk

Boer-gondische high-tea

Deze gezellige high-tea is nog uitgebreider dan de Boer’n high-tea. U begint vooraf met een heerlijke soep en tijdens de high-tea krijgt u een heerlijke smoothie.

Heeft u een glutenallergie? Meld het ons, dan zorgen wij voor een heerlijke glutenvrije high-tea.
Gelieve minimaal twee dagen van te voren reserveren zodat
wij hier tijdig rekening mee kunnen houden.

Vanaf 2 t/m 4 personen
Prijs 26,95 euro p.p. – reserveren is noodzakelijk

Boer’n high-brunch

Loeigezellig is onze Boer’n high-brunch. U begint met een heerlijke soep, vervolgens komen vele verschillende broden, een gekookt ei, boer’n tosti’s en verse jus d’orange op tafel. U sluit af met een heerlijk toetje. Uiteraard kunt u onbeperkt genieten van ons overheerlijke ruime thee assortiment.

Heeft u een glutenallergie? Meld het ons, dan zorgen wij
voor een heerlijke glutenvrije high-brunch.
Gelieve minimaal twee dagen van te voren reserveren zodat
wij hier tijdig rekening mee kunnen houden.

Vanaf 2 t/m 4 personen
21,95 euro p.p. – reserveren is noodzakelijk

Babyshower high-tea

Een baby op komst?
Verras de aanstaande moeder met onze Babyshower high-tea. Op een gezellige etagere serveren wij de high-tea met hoofdzakelijk roze en/of blauwe hapjes. En natuurlijk kunt u onbeperkt genieten van ons overheerlijke ruime thee assortiment.

Heeft u een glutenallergie? Meld het ons, dan zorgen wij
voor een heerlijke glutenvrije high-tea.
Gelieve minimaal twee dagen van te voren reserveren zodat
wij hier tijdig rekening mee kunnen houden.

Vanaf 2 t/m 4 personen.
Prijs 21,95 euro p.p. – reserveren is noodzakelijk

Boer’n wellness

Een pot geurende Stressweg kruidenthee, een etagère met lekkernijen en een voetenbadje van zeezout en gemberpoeder. Dat is de basis voor een heerlijk verwenuurtje.

Dit, gecombineerd met een adembenemend uitzicht, is puur genieten van het “langzaam leven” op het bedaarde platteland. Sluit af en toe je ogen en na een uurtje kun je de hele wereld weer aan en loop je op wolkjes de deur uit. Een fantastische beleving van het Veluwse buitenleven!

Vanaf 2 t/m 4 personen
Prijs 12,50 euro p.p. – reserveren is noodzakelijk

Boer’n trip

U maakt een prachtige rit per paardentram door het mooie buitengebied van Oosterwolde, begeleid door een zeer ervaren menner.
Leuk te combineren met een van onze arrangementen

Prijzen:
2 t/m 4 personen Boer’n trip 12,50 euro p.p.
2 t/m 4 personen Boer’n trip 10,00 euro p.p.

Reserveren is noodzakelijk

Happen & Trappen

Dit arrangement is de ultieme manier om de schitterende omgeving van de Veluwezoom te verkennen. Voordat u aan uw fietstocht begint wordt u ontvangen met koffie/thee en appeltaart. Voor onderweg krijgt u een goed gevulde picknickmand van het boerenland mee. U kunt zelf een keuze maken uit verschillende fietsroutes.

Zo hebben wij een prachtige tocht voor u uitgestippeld die u langs de Veluwezoom voert. De weidse polders het Drontermeer, het schilderachtige vissersstadje Elburg en het Veluwemeer zult u aandoen. Tijdens deze tocht krijgt u een indruk hoe de strijd tegen het wassende water in de loop der eeuwen hier moet zijn geweest.

Verder hebben we een schitterende route’s die u langs verschillende landgoederen voert.
Onderweg zult u naast de statige landhuizen ook prachtige boerderijen passeren, waarvan vele honderden jaren oud zijn. U zult de stilte en schoonheid ervaren die de Veluwe zo eigen is, met prachtige afwisselende landschappen. Daarnaast hebben wij nog een prachtige tocht, genaamd “Beleef de IJsseldelta” Deze tocht voert u zoals de naam al zegt door het prachtige natuurgebied langs de IJssel.

De routes zijn er in verschillende afstanden, vanaf 20 km. t/m 45 km.

Prijs 19,95 euro p.p. – reserveren is noodzakelijk
Dit arrangement is exclusief fietsen.

Happen & Stappen

Dit arrangement is de ultieme manier om de schitterende omgeving van de Veluwezoom te verkennen. Voordat u aan uw knapzakwanderoute begint, wordt u ontvangen met koffie/thee en appeltaart. Voor onderweg krijgt u een heerlijke gevulde knapzak van het boerenland mee. Wij hebben prachtige wandelroutes uitgezet.
Onderweg zult u naast de statige landhuizen ook prachtige boerderijen passeren, waarvan velen al honderden jaren oud zijn.

De routes zijn er in verschillende afstanden, variërend van 4 km. t/m 15 km.

Vanaf 2 t/m 4 personen
Prijs 19,95 euro p.p. – reserveren is noodzakelijk

Keetje van Geetje

Uw high-tea nuttigen, of gewoon gezellig met een theetje bijkletsen op een wel heel bijzondere manier, namelijk in een heuse Pipo-wagen, ofwel het Keetje van Geetje! Vrolijk, romantisch en oerhollands ingericht, midden in de landerijen. Een Theetje in het Keetje van Geetje is een stukje nostalgie en een onvergetelijke ervaring!

Max 4 personen

Workshop Poederen & Proeven

Tijdens deze workshop, verzorgt door Luz stying, leert u zelf een mooie make-up aan te brengen en de mooie punten van uw gezicht te accentueren.
Tevens kijken we aan de hand van een korte kleurenanalyse welke kleuren het mooist bij u passen en met deze kleuren gaat u dan aan de slag tijdens de workshop.
Na de workshop gaan jullie lekker genieten van een heerlijke Boer’n high-tea of Boer’n high-brunch.

Prijs 46,95 euro p.p. – reservering is noodzakelijk

Teuten & Toeren

Ontdek een prachtig stukje Veluwe!
Midden tussen de idyllische weilanden of de bossen en heide van Gelderland.
Of kies juist voor de charme van de Hanzesteden rondom Zwolle, Deventer, Kampen en Elburg.

Met een prachtige klassieker, cabriolet of sportwagen van Nostalgico.nl en een goed gevulde picknickmand van Theeschenkerij Boerengoed, trek je het land in en volg je een door Nostalgico.nl ontwikkelde toerroute.

Reserveren kan via Nostalgico.nl
Annuleren kan tot 24u voorafgaand aan de huurdag per email.

Workshop Flessentuin

Tijdens deze workshop maak je je eigen flessentuin, een mini-ecosysteem die zichzelf voorziet en die dus (bijna) geen verzorging nodig heeft. De plantjes in de fles voorzien zichzelf, gaaf toch?

De plantjes moeten door de smalle hals van de fles naar binnen.
Hoe dit werkt? Dat leer je tijdens deze workshop.

Na de workshop ga je genieten van een heerlijke high tea, verzorgd door theeschenkerij Boerengoed.

Kosten: 59,- euro p.p. Dit is inclusief een glazen fles van 5 liter, al het materiaal én de high tea)

Maximaal 4 personen | Aanvang 13.00 uur
De workshop wordt verzorgd door Marjanne maakt

Vriendinnendag

Op zaterdag 21 maart is het nationale vriendinnendag en dat vieren wij bij Boerengoed weer met een gezellige vriendinnendag!
Programma voor deze dag;

Om 10.30 uur ontvangst met koffie/thee en taart, vervolgens sturen wij u de paden op, de lanen in voor een prachtige wandeling van 4 km over het nabij gelegen landgoed Morren. Bij terugkomst staat er een overheerlijke boer’n high-tea op u te wachten. Daarna gaat u aan de slag met een creatieve workshop naar keuze;
workshop Kleur & Make-up of workshop ‘Dikke Dames’ schilderen
Tot slot is er nog een leuke fotoshoot van u en uw vriendin(nen) als herinnering aan deze dag.

Na afloop sluiten we af met een lekker drankje.
Kosten zijn 65,00 euro p.p. | reservering is noodzakelijk

DIKKE DAMES / DIKKE KIPPEN SCHILDEREN

Propvolle slanke dames met kleine mondjes, wipneusjes, pronte borsten, parelkettingen en prachtige jurken. Dikke dames houden van gezelligheid en het goede leven. Het perfecte thema voor een onvergetelijke middag met je vriendinnen. Na afloop van de workshop ga je gezellig aan voor een heerlijke high-tea. De workshop Dikke dames schilderen & high-tea kan worden geboekt vanaf 2 t/m 4 personen.

Kosten zijn 41,95 euro p.p. – reservering is noodzakelijk
Aanvang 11.30 uur

Bikes & Bites

Ga er een dagje op uit met de E-chopper of loopfiets van Efun Elburg. Met de E-chopper maak je een onvergetelijke rit langs het Veluwemeer of door de bossen van de Veluwe. De E-cruiser heeft een topsnelheid van max. 25 kilometer per uur. Hierdoor is helmplicht niet vereist en kun je volop genieten van de mooie omgeving rondom Elburg. De actieradius van de E-cruiser is 60 à 70 km.

De elektrische loopfiets kan maximaal 25 kilometer per uur. Het speciale aan deze fiets is dat je wandelend kan fietsen. Met een looptempo van ongeveer 5 km per uur voel je toch lekker de wind door je haren. op een volle accu kunt u toch zeker 50 à 60 km vooruit. Dat maakt het lopen een stuk leuker. Door middel van elektrische ondersteuning kunt u ook blijven genieten als u de wind tegen hebt.

Tijdens je rit kun je kiezen uit verschillende arrangementen, bijv met een picknick voor onderweg verzorgd door ons, of een gezellige stop in de theetuin voor koffie/thee en taart of een heerlijke proeverij!

Reserveren kan via onderstaande knop.

open

Let op! Theeschenkerij Boerengoed is tijdelijk gesloten. Dit geldt ook voor de take-aways.